Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Інформуємо, що з 01 липня 2021 року відкрито Конкурс проєктів для посилення стійкості громад Херсонської області



Інформуємо, що з 01 липня 2021 року відкрито Конкурс проєктів для посилення стійкості громад Херсонської області (далі – Конкурс).

Конкурс відбувається в рамках реалізації спільного проєкту ПРООН в Україні та Уряду Великої Британії, що фінансується через посольство Великої Британії в Україні, «Посилення стійкості громад в Херсонській області». Метою Конкурсу є підтримка партнерських проєктів, які спрямовані на покращення доступу до якісних державних послуг (адміністративних, соціальних, медичних, освітніх) для всіх верств населення, особливо найбільш вразливих груп, а також соціально-економічному відновленню та сталому розвитку громад Херсонської області, що має сприяти підвищенню стійкості громад в умовах багатофакторної кризи та укріпленню довіри населення до місцевих, регіональних та національних органів влади.

До участі запрошуються громадські організації, що у партнерстві з владою та/або бізнесом об’єдналися з метою реалізації економічних і соціальних проєктів для посилення стійкості громад в Херсонській області. Сума наданого гранту буде варіюватися від 15 000 доларів США до 25 000 доларів США. Заявник, від імені утвореного партнерства, має забезпечити співфінансування у грошовій формі в розмірі не менше 20% від загального бюджету проєкту (в тому числі за рахунок внесків партнерів за рахунок коштів бюджетів всіх рівнів або позабюджетних коштів). Кінцевий термін подання заявок: 24:00, 31 липня 2021 року. Участь в конкурсі пропозицій за посиланням: https://forms.gle/hWFLVtDdZekqm8Ut9.

Також 16 липня 2021 року обласна державна адміністрація спільно з ПРООН проведе онлайн-зустріч щодо обговорення питань, пов'язаних з підготовкою заявки для участі в конкурсі грантів в рамках проєкту «Посилення стійкості громад в Херсонській області». До участі у заході запрошуються представники територіальних громад, відповідальних за підготовку проєктів та громадських організацій.

Для участі у заході потрібно зареєструватись за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1KdtxNkXc43beQ284mffJaQpEja5VPTsufSunEyZip58/edit







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради