Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Проведено інвентаризацію тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Олешки



Комісією в складі представників структурних підрозділів виконавчого комітету Олешківської міської ради проведено інвентаризацію тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності  (далі – ТС) на території м. Олешки.

Відповідно до Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та
житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244 (зі змінами), підставою для розміщення ТС є паспорт прив'язки ТС.

Для оформлення паспорта прив'язки ТС замовник звертається до органу з питань містобудування та архітектури із додатковою заявою щодо оформлення паспорта прив'язки ТС, до якої додає:

  • схему розміщення ТС (додаток 1);
  • ескізи фасадів ТС у кольорі М 1: 50 (для стаціонарних ТС), які виготовляє суб'єкт господарювання, який має у своєму складі архітектора, що має кваліфікаційний сертифікат, або архітектор, який має відповідний кваліфікаційний сертифікат (додаток 1);
  • технічні умови щодо інженерного забезпечення (за наявності), отримані замовником у балансоутримувача відповідних інженерних мереж.

Зазначені документи замовником отримуються самостійно.

На сьогодні управлінням містобудування та архітектури виконавчого комітету міської ради надано листи про відповідність місці розташування ТС декільком власникам . Разом з тим, з додатковою заявою щодо оформлення паспорта прив’язки ТС вони не звернулися. Враховуючи, що підставою для розміщення ТС є паспорт прив’язки ТС, за його відсутності об’єкт вважається розміщеним з порушенням діючого на сьогодні законодавства та підлягає демонтажу. 

Враховуючи наведене, пропонуємо власникам ТС, які отримали листи про відповідність намірів розміщення ТС у двотижневий строк звернутися до виконавчого комітету міської ради з заявою щодо оформлення паспортів прив’язки ТС. В іншому випадку, ТС будуть вважатися розміщеними з порушенням вимог законодавства та підлягатимуть демонтажу.







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради