Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Укрпошта та eBay запустили спільну кампанію на підтримку українських МСБ



Всі підприємці, що зареєструються на платформі з 25 жовтня до

31грудня 2021 року, матимуть спеціальні умови.

Так, для нових бізнес-клієнтів комісія за магазин на eBay протягом перших трьох місяців складатиме 0%. Також вони отримають підвищені ліміти на виставлені для продажу товари, доступ до навчального курсу і супровід персонального менеджера, який допоможе налаштувати магазин і запустити продаж промо товарів. Деякі клієнти також зможуть отримати додатково до 200 безкоштовних оголошень та спеціальну підтримку від команди eBay. Щоб скористатися цією спеціальною пропозицією від Укрпошти та eBay, експортерам достатньо перейти за посиланням та заповнити форму https://export.ebay.com/ua/ukraine_post/

Деталі спільної акції можна дізнатись з відео на Youtube каналі Укрпошти https://youtu.be/GtJ65q1g9go

Зараз понад 11 тисяч українських підприємців продають на eBay. За минулий рік приріст склав 14%. Маркетплейс дає їм можливість продавати товари понад 159 мільйонам покупців з усього світу, в тому числі з США, Німеччини, Сполученого королівства, та забезпечувати безперервність бізнесу за будь-яких обставин.

З травня 2021 року eBay запустив платіжний сервіс для українських продавців, що забезпечує підприємцям більш зручний спосіб ведення бізнесу на платформі.

Кампанія на підтримку виходу українських експортерів на міжнародні ринки - один з елементів програми співпраці Укрпошти та eBay. У 2022 році Укрпошта посилить інтеграцію з маркетплейсом, щоб зробити оформлення всіх видів відправлень через сервіси Укрпошти більш зручними для клієнтів.

Про eBay

eBay Inc. (Nasdaq: EBAY) є лідером світової торгівлі, що об'єднує мільйони покупців і продавців на більш ніж 190 ринках по всьому світу. eBay є одним з найбільших і найактивніших маркеплейсів у світі, де можна знайти великий асортимент унікальних товарів та прекрасний сервіс.

Додаткова інформація на ebayinc.com.







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради