Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Міський голова разом з депутатами міської ради особисто контролюють проведення ремонтних робіт



Міський голова Дмитро Воронов разом з депутатами міської ради особисто перевірив проведення ремонтних робіт в місті. Позитивний приклад того, що співпраця депутатського корпусу з виконавчим комітетом  набагато результативніша для міста та його мешканців!

 

На прикладі вже завершеного ремонту дорожнього покриття пров. Глиняного, розпочато ремонт дороги по вул. Енгельса (біля спеціалізованої школи № 2). Роботи ведуться за депутатською ініціативою Гузик Л.М. Сьогодні також фрезерують внутрішньо будинкові проїзди багатоповерхових будинків № 42 та № 44 по вул. Пролетарській.

 

З настанням сприятливих погодних умов розпочато довгоочікуваний капітальний ремонт асфальтно-бетонного покриття біля багатоповерхівок по вул. Польова 60-а, 60-б, 60-г. За участю депутата міської ради Лук’янченка Р.В. здійснюється контроль кожного з етапів ремонту.

 

Також завершується ремонт приміщення  для  розміщення Центру адміністративних послуг. Намагаємося максимально прискорити процес, щоб вже в найближчий час громадяни змогли отримувати необхідні довідки в зручних комфортних умовах.

 

Відтепер покіс зелених зон в місті здійснюється комунальним підприємством «ПОБУТ», бо для нової команди в пріоритеті розвиток саме міських КП. 

 







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради