Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


В Олешках триває процес встановлення сучасного вуличного освiтлення



В Олешках триває процес встановлення сучасного вуличного освiтлення на основi енергозберiгаючої технологiї (LED).

Сьогоднi опори з новими лiхтарями встановлюють в мiкрорайонi мiж вулицями Польова та Енгельса, пiдключення їх до електричної мережi очiкується вже до 1 вересня.

На наступному тижнi переваги свiтлодiодної технологiї вiдчують на собi городяни якi мешкають на житлоселищi. Там очiкується замiна старих лiхтарiв на сучаснi по вулицi Пролетарська (вiд кiлця до автостанцiї). До Дня Мiста (10 вересня), засяє i площа бiля центральної набережної в Олешках. Тривая замiна ламп i в декоротивних лiхтарях у парках та скверах (на центральнiй площi бiльшу частину ламп вже замiнено на LED). 

На наступну сесiю мiської ради, яка вiдбудеться 9 вересня, за зверненнями городян та депутатiв, на розгляд виноситься питання щодо встановлення нової системи освiтлення по вул. Соснова, вул. Самарця (остання дiлянка вiд вул. Воровського до Лiсгоспу), пров. Шевенко, вул. Пролетарська (вiд житлоселища до вул. Горького). Тож, в разi позитивного голосування народних обранцiв, яскраве свiтло з'явиться на кiльцi та бiля центрального ринку, де зараз темно. 

Крiм цього, планується поетапна модернiзацiя та замiна старих лiхтарiв на новi i сучаснi по всiх центральних вулицях мiста (Пролетарська, Гвардiйська, Декабристiв, Комунарiв, Радянська).

 







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради