Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Як дiти в Олешках до ресторану ходили вареники ліпити



Соціалізація - це засвоєння людиною моралі, моральних норм та цінностей, а також правил поведінки в суспільстві, яке його оточує. Здійснюється соціалізація, головним чином, через спілкування, а оскільки перша людина, з ким дитина починає спілкуватися і відчувати таку потребу - це мама (або людина, яка її заміняє), то сім'я виступає першим і головним інститутом соціалізації. 

Соціалізація дітей дошкільного віку - процес тривалий і багатоплановий. Це важливий крок на шляху входження у зовнішній світ - неоднозначний і незнайомий. У залежності від успішності адаптаційного процесу, дитина поступово приймає на себе яку-небудь роль у суспільстві, вчиться вести себе у відповідності з вимогами соціуму, постійно шукає хиткий баланс між ними і власними потребами.

З метою соціалізації дітей, реалізації практичних навичок  спілкування працівниками дошкільного навчального закладу №2 було організовано  відвідування  дошкільнятами  місцевого  ресторану «Пан Атаман».  Працівники закладу із задоволенням зустріли своїх маленьких гостей та організували їм майстер-класи. Діти в процесі ігор навчилися триматися у  місцях загального перебування та почастувалися варениками, виготовленими своїми руками, за допомоги шеф-кухаря ресторану.
Як це було? Дивіться в сюжеті:

 

 







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради