Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Книжкова виставка-спогад «Історія війни за незалежність. Донбас» 



 

В усьому світі ряд впливових політиків та громадських діячів назвали війну на сході України «гібридною війною» Російської Федерації та України.

 

Збройний конфлікт, що виник на територіях Донецької та Луганської областей України між організованими та керованими Російською федерацією незаконними збройними формуваннями Донецької і Луганської «народних республік», визнаних терористичними організаціями та з іншого боку - українськими правоохоронцями із залученням Збройних сил України.

 

Початок конфлікту в регіоні припав на середину квітня 2014 року, коли озброєні групи проросійських активістів захопили адміністративні будівлі та відділки міліції у Слов'янську, Артемівську та Краматорську.

 

Українська сторона заявила про проведення Антитерористичної операції із залученням Збройних сил. Дуже швидко протистояння переросло у збройний конфлікт.

 

За час проведення антитерористичної операції на сході України загинуло 2 629 українських військових, заявив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко. «З них 2 220 — це військовослужбовці Збройних Сил України. Інші загиблі з лав Національної гвардії України, МВС, Державної прикордонної служби, СБУ, ДержНС. Також з початку АТО до сьогоднішнього дня (березень 2017 року) внаслідок бойових дій дістали поранення 9 453 воїни».

 

 

Українська трагедія - Антитерористична операція - змушує жителів країни і всіх співчуваючих уважніше вивчати останні новини про те, коли закінчиться війна на Україні 2017.

 

До цієї дати міська бібліотека № 2 підготувала книжкову виставку-спогад «Історія війни за незалежність. Донбас» та провела для учнів середніх класів історично-патріотичну годину «За Україну – земний уклін Вам».

 

Діти мали змогу ознайомитись з біографіями героїв-земляків. Ніхто не забутий, ніщо не забуте…Олешківська ціна свободи в антитерористичній операції десятки життів. Слава Героям! Герої не вмирають, адже вони разом з нами. Вони житимуть доти, доки ми про них пам'ятатимемо.

 







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради