Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади!З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади щодо оновлення переліку культурних послуг, які можна отримати в громаді, оновлення закладів культури та організації їх роботи просимо Вас взяти участь у цьому дослідженні та заповнити запропоновану нижче анкету.Результати дослідження будуть використані для створення та організації функціонування центру культурних послуг в громаді. Натисніть тут щоб пройти опитування.


День Незалежності України в Олешках



24 серпня, в День Незалежності України, у місті Олешки відбулася концертно-розважальна програма для дітей «Ми діти твої, Україно!».

Свято проходило за ініціативою міського голови Дмитра Воронова та депутатського корпусу Олешківської міської ради. В сквері біля супермаркету АТБ у вечорі зібралися діточки зі своїми батьками та дуже весело проводили час. Пірати - аніматори приготували для олешківської малечі справжню вечірку: різноманітні конкурси, спортивні естафети, майстер класи с твістінгу, запальні флешмоби, солодкі призи дивували малюків на протязі всього часу. Неочікуваним сюрпризом всього свята стала величезна пін'ята, яку діти розбили всі разом і звідти посипалися солодкі подарунки.

Також, своїми вокальними здібностями на протязі свята дивувала глядачів вокальна студія «Мелодія». І діти, і батьки залишилися дуже задоволені, дякували організаторам свята за таке чудове дійство!







Читайте також:
12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради

26.02.24 Турбота про ментальне здоров?я — це не тільки про психологів і терапію...

26.02.24 День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

24.02.24 Що може вирізняти людину з бойовим досвідом і як пояснити ті чи інші особливості її поведінки.

24.02.24 Два роки з початку повномасштабного вторгнення…

20.02.24 Сьогодні вся країна вшановує пам?ять Героїв Небесної Сотні