Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади!З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади щодо оновлення переліку культурних послуг, які можна отримати в громаді, оновлення закладів культури та організації їх роботи просимо Вас взяти участь у цьому дослідженні та заповнити запропоновану нижче анкету.Результати дослідження будуть використані для створення та організації функціонування центру культурних послуг в громаді. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Рятувальником повинен бути кожен



Щорічно, 17 вересня рятувальники України відзначають своє професійне свято. В Олешках вже стало доброю традицією вітати цих справжніх мужніх героїв з Днем рятівника.

Рятувальником повинен бути кожен: і мама, яка вчить дитину елементам безпеки, і вихователь та вчитель, який разом з дітьми отримує перший досвід надання допомоги ближньому, і директор школи, ректор і керівник підприємства, які дбають про правила протипожежної безпеки, і сусід, який небайдужий, і який викличе службу порятунку, якщо виникне біда.

То ж всі ми причетні до рятувальників і повинні вчитися самі і спонукати дітей не допускати виникнення надзвичайних ситуацій. Сьогодні, напередодні свята, адміністрація району та міста завітала до районного сектору головного управління Олешківського відділу РСГУ України в Херсонській області зі словами подяки за мужню працю та відзнаками . З нагоди свята до рятівників із вітальним словом звернулася заступник міського голови Ольга Петриченко: «Ви, за велінням совісті та за покликом виконанням службового обов’язку йдете рятувати, не зважаючи ні на що. У певних ситуаціях ви залишаєтеся єдиними стражами безпеки на межі між Господом Богом та людьми. Рятуючи життя людей, які потрапили у біду, ви стаєте для них єдиною надією у тяжкі хвилини. З кожним роком ваш внесок за природу стає вагомішим, боротьба триває не тільки за збереження здоров'я людей, а й екології міста, району і всього краю.

Не вистачить слів, щоб оцінити ваші дії, коли ви, рятувальники, без достатнього фінансування, без сучасної пожежної техніки, робите неможливе. Міська рада не стоїть осторонь. Сьогодні в місті покращуються дороги, разом ми ведемо виховну роботу з дітьми, вчимо дорослих надавати першу допомогу. На найближчій сесії міської ради буде піднято питання про виділення додаткового фінансування по створенню міського пункту обігріву.

Бажаємо вам міцного здоров'я і розуміння рідних». Секретар міської ради Димитрій Чурсін подякував рятувальникам за ту роботу, яку вони виконують щодня. Адже кожного дня виникають такі ситуації, коли надія людей залишається виключно на рятувальників.

«Бути рятувальником – означає кожен день ризикувати власним життям та думати про порятунок і безпеку інших людей. Дякую вам за відданість справі, мужність, рішучість та сміливість», – зазначив секретар міської ради.

Почесними подяками міського голови та цінними подарунками нагородили рятівників, які блискуче виконували професійні задачі, проявили героїзм та безстрашність у виконанні службових обов’язків.







Читайте також:
12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради

26.02.24 Турбота про ментальне здоров?я — це не тільки про психологів і терапію...

26.02.24 День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

24.02.24 Що може вирізняти людину з бойовим досвідом і як пояснити ті чи інші особливості її поведінки.

24.02.24 Два роки з початку повномасштабного вторгнення…

20.02.24 Сьогодні вся країна вшановує пам?ять Героїв Небесної Сотні