Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Перший олешківський квест «Козак Fest»



А ви знаєте, що таке квест? А ви бачили олешківських козаків та берегинь? А ви разом з друзями подорожували сторінками олешківської козаччини? Все це сьогодні відбулося в Олешках на стадіоні «Старт».

Активна молодь та ГО «Моє місто Олешки» стали організаторами спортивних змагань «Сильні духом – сильні тілом» та першого олешківського квесту «Козак Fest». Змагання проводилися для діток з обмеженими можливостями, які прийняли участь у перегонах на візках, пробігли 30м та метали м’ячі у довжину. Всі маленькі чемпіони отримали медалі. А після змагань розпочалася гра – квест. Чотири команди із Олешківської гімназії, міських спеціалізованих шкіл № 2 і № 4 та спеціалізованої школи І-ІІ ступенів Херсонської обласної ради отримали на старті маршрутні листи та подорожували сторінками олешківської давнини. По закінченню всіх учасників гри об’єднало складання із пазлів карти Олешок, які вони отримували на протязі всього квету, виконуючи свої завдання. А після виснажливої подорожі по історичному минулому для всіх учасників стало справжньою несподіванкою частування смачненьким козацьким кулішем. За підтримку в організації та проведенні свята по закінченню учасники подякували Олешківській міській раді та депутатському корпусу.







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради