Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Для нас дитячий малюнок найдорожчий скарб на військовій службі



В День Захисника та  Святої Покрови молодь міста Олешки відвідала військову частину та привітала наших воїнів. Даний захід відбувся за підтримки міського голови Д.Воронова та при активній участі колективу  ресторану «Пан Атаман». Кухарі ресторану приготували для  воїнів домашню їжу: смачну випічку – пироги та  запашну ковбасу.

«Ми хочемо подарувати вам  почуття домашнього затишку, підтримати вас та подякувати за вашу мужність». – звернулася директор ресторану Юлія Колесніченко.

Заступник міського голови передала військовослужбовцям  вітання від всіх жителів Олешок, побажала всім нам миру та добра.  Також передала подарунки вихованців ДНЗ №3 – малюнки, побажання та смаколики.  Командир зенітників подякував за вітання: «Ми тут тимчасово, і можливо, сьогодні, поїдемо далі, тому нам особливо приємно, що про нас не забули. Знайшли час, приїхали з дарунками. Для мене особисто дитячий малюнок, найдорожчий скарб. Коли я був на фронті, у мене та  у побратимів, під касками  завжди лежали дитячі малюнки, як оберіг. Передайте вітання малюкам».

Також військовослужбовці подарували всім учасникам делегації військові шеврони.  Зустріч пройшла тепло, душевно, по –домашньому, без особливого пафосу. Наостанок члени міської молодіжної громадської організації «Моє місто Олешки» молодь  подарувала  хлопцям  слова – привітання  та пісні під гітару.

Зі святом вас, військовослужбовці!







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради