Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Олешки у грі!



02 - 03 листопада 2017 року в м. Київ відбулась конференція «Енергоефективність у малих містах. Виклики та рішення», в якій прийняв участь міський голова Воронов Дмитро Миколайович, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Пивоварова Надія Костянтинівна та начальник відділу зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності, розвитку туризму Тюріна Катерина Анатоліївна. 

Конференція стала офіційним стартом проекту «Енергоефективність у громадах II», який впроваджується компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та Асоціації малих міст України.

Фахівцями відділу з питань зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності, розвитку туризму виконавчого комітету Олешківської міської ради було підготовлено пакет документів для  конкурсу «Енергоефективність у громадах II», за результатами незалежної оцінки консультантів та представників проекту, з 97 учасників конкурсу місто Олешки було обрано до 20 міст-партнерів  та стало єдиним містом переможцем проекту з Херсонської області.

Тепер місто залучене до співпраці в новому проекті підтримки у створенні та вдосконаленні власної системи муніципального енергоменеджменту, що реалізується GIZ за дорученням уряду Німеччини.

Даний проект підтримує розробку індивідуальних пропозицій з консультування та підтримки у сфері комунального енергетичного менеджменту для малий міст та сприяє їх поширенню.  Окрім цього, проект провадитиме роз’яснювальну роботу та поширюватиме ноу-хау серед важливих учасників ринку на комунальному рівні стосовно користі, варіантів та інструментів енергетичного менеджменту, а також питань технологій, аналізу співвідношення витрат та ефективності або проектного менеджменту.

 







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради