Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


МОЛОДЬ У ВЛАДІ



День учнівського самоврядування в Олешківській міській раді став вже доброю традицією.

У середу 29 грудня, напередодні Дня місцевого самоврядування, у міській раді пройшов День учнівського самоврядування в рамках міського проекту «МОЛОДЬ У ВЛАДІ». Захід проводився з метою пропагування серед учнівської молоді основних засад самоврядування, формування активної життєвої позиції школярів та реалізації їх лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління - майбутнього нашого міста, нашої держави, нашої нації.

У цей день із лідерів колективів 9-11 класів було створено учнівську адміністрацію міської ради. Керівний склад міста у цей день був наступний: Кучер Володимир, який виконував відповідно до визначених повноважень функціональні обов'язки міського голови та Кім Валерія, яка виконувала функції та повноваження секретаря міської ради.

Розпочався цей день великою нарадою, де дійсним спеціалістам міської ради були представлені їх юні колеги. Після знайомства всі учасники Дня учнівського самоврядування розійшлися по своїх робочих місцях і приступили до виконання своїх посадових обов’язків. В цілому школярі дуже активно взялися до справ громади. Діти дізналися про методи і форми управління і виконання не зі слів, а на власному практичному досвіді: розписували пошту (кореспонденцію), виїжджали на місце проведення ремонтних робіт ( ремонт стадіону «Старт»), вивчали стан харчування та підготовки до Нового року у ДНЗ, тощо. Всі заходи коментувалися дублерами-журналістами. Молоді люди працювали на всі 100% і зробили багато чого корисного. А найголовніше, тепер вони значно більше розуміють, що таке місцеве самоврядування і як важко здобуваються будь-які покращення умов життя у рідному місті. Така практика вкрай необхідна, тому що головна мета міського проекту «МОЛОДЬ У ВЛАДІ» - це виховання з шкільної парти професійної та гідної заміни в керівному складі міської ради. Перший етап Дня учнівського самоврядування пройшов на піднесеному рівні. Всі учасники: і діти, і представники влади були задоволені і чекають на нову зустріч.







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради