Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Міські депутати-медики дбають про здоров'я олешківців



Депутатський корпус Олешківської міської ради дбає про інтереси жителів. Прийняті протягом року програми передбачають ремонти доріг та встановлення вуличного освітлення, наведення благоустрою та реконструкцію водо мереж, розвиток спорту і дозвілля молоді та багато іншого.

Поряд із соціальними питаннями велика увага приділяється і здоров’ю наших громадян. Так завдяки ініціативі депутатів Крівіч Л. І. і Махрової С.Г., при підтримці міського голови Воронова Д.М. та депутатського корпусу, на останній сесії ради виділено кошти в сумі 20 тис. грн. для придбання напівавтоматичного біохімічного аналізатора МБА-540, що дасть можливість якісно і вчасно здійснювати лабораторні дослідження.

«При обмеженому фінансуванні нам з депутатами вдалося винайти кошти для придбання медичного обладнання. Практика свідчить, що тепер олешківцям буде значно зручніше і, що не мало важливо, дешевше, отримувати якісні лабораторні аналізи, а значить лікарі матимуть змогу вчасно виявити патології захворювань. Хочу відмітити, що депутати медики завжди «відстоюють» на засіданнях медичні питання. Так міським бюджетом , за ініціативи депутата Махрової С.Г. було виділено 82 тис. грн. для придбання вакцини та ін.», - прокоментував рішення міський голова Воронов Дмитро.







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради