Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


В Олешках вивчають використання майна громади



З метою визначення ефективності діяльності молочної кухні сьогодні відбувся колективний виїзд керівників районних медичних установ, міського голови та депутатів районного та міського корпусів, громадськості.

За інформацією головного лікаря КЗ «Олешківський районний УПМСД» Сердюкової С.О. приміщення має значну територію, проте використовується не на повну потужність: молочні суміші та дитяче харчування в м. Олешки отримують в місяць близько 120 родин, а фінансове навантаження становить більше 1 млн.гривень. Практично в усіх районах області вже немає молочних кухонь, для харчування використовуються сухі сучасні молочні суміші, які мами можуть приготувати самостійно, в домашніх умовах. А молочні суміші є можливість отримувати і в аптечних установах.

Депутати міської ради поставили ряд запитань, а саме: що буде із трудовим колективом кухні, де все ж таки будуть отримувати молочну суміш мами малюків, на які потреби можна використати приміщення і чи є для цього кадри та фінансування. За словами керівництва медичних закладів всі працівниці молочної кухні, якщо вона перестане функціонувати, будуть працевлаштовані. Мами немовлят матимуть змогу отримувати суміш в аптечній мережі, що розміщені поряд. Приміщення можна використати як для розміщення сімейного лікаря так і для інших потреб. Остаточно рішення не прийнято.

Питання вивчається, аналізується фінансовий стан та ефективність потреб і використання приміщення молочної кухні.

«Сьогоді разом із депутатами міської та районної ради провели виїздну нараду, в ході якої заслухали пропозиції медиків щодо більш раціонального використання приміщення "молочної кухні", що на житлоселищі. Отримана інформація ретельно вивчається народними обранцями та відповідними фахівцями виконавчої гілки влади. Консультації тривають, аби потім були прийняті лише зважені рішення, на користь громади міста Олешки», - поділився думками міський голова Воронов Д.М.







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради