Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Результат благодійної акції в Олешках



Сьогодні міський голова Дмитро Воронов, секретар міської ради Дімітрій Чурсін та заступник міського голови Ольга Петриченко завітали до дитячого відділення Олешківської районної центральної лікарні з подарунками.

Нагадаємо, тиждень тому в Олешках святкували Масляну, в ході якої Олешківською міською радою була проведена благодійна акція і вже традиційно всі вилучені кошти пішли на придбання медичного обладнання для дитячого відділення (ваги електроні медичні дитячі, інгалятор компресорний небулайзер та відсмоктувач медичний (БІОМЕД) дитячий). Також на Масляній було проведено аукціон, і за традицією смачний торт для аукціону виготовила партнерка свята Нечай Тетяна Петрівна. Найбільшу суму за такий смаколик запропонувала депутат міської ради Людмила Крівіч. Кошти с аукціону також пішли на придбання медичного обладнання, а торт Людмила Іванівна передала персоналу дитячого відділення до чаювання.

Взагалі на міському святі «Масляний розгуляй в Олешках!» було зібрано 7500 тисяч гривень! Головний організатор свята Олешківська міська рада та особисто Дмитро Воронов дякують всім хто прийняв участь у святі: працівникам Олешківського відділення МНС, ПП Нечай Т.П. (кафе «Казка»), ПП Розискул І.А.( кафе-бар («Едем»), ПП Джантімірова-Савченко Н.І. (магазин «Наталі»), КП «Олешки – сервіс», ПП «Гілея», всім працівникам міських дитячих садків та батькам вихованців, Сагівському будинку культури і колективу «Сагівчанка», міським бібліотекам, MX TAVRIYA, Інвент-агенству «АНІМАТОР», ГО «МОЄ МІСТО ОЛЕШКИ», школі дитячого дошкільного розвитку «ВИРОСТАЙКА» , колективам ЦКД «Мрія», «Оберіг», студії «Мелодія», які дарували присутнім свої співи та всім хто прийшов на свято для приємного спілкування та доброї справи, яку ми зробили разом! «Дякую всім, хто долучився до благодійного заходу - це наша з Вами спільна добра справа. Так тримати Олешки!» - подякував всім міський голова Дмитро Воронов.







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради