Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Освітлення вулиць Олешок – невід'ємний елемент безпеки життя



Сьогодні, напередодні  Дня працівників житлово-комунального господарства та сфери обслуговування населення,  в приміщенні Олешківської міської ради відбулася робоча нарада міського голови Воронова Дмитра Миколайовича з комунальниками міста. Велику увагу було приділено питанню  вуличного освітлення в місті. За словами фахівців програма вуличного освітлення в нашому місті ефективно  впроваджується.  Важливим елементом є те, що більшість застарілих ліхтарів замінено на сучасні – світлодіодні. Вони економні у споживанні електроенергії, не приносять шкоди навколишньому середовищу, випромінюють рівне світло, яке здатне висвітлити навіть найтемніші місця на вулицях.  

Міський очільник подякував працівникам  КП «Олешки –сервіс» за оперативність  у ліквідації аварії на житлоселищі.  

«КП "Олешки-Сервiс" лiквiдувало аварiйну ситуацiю. По вул. Гвардійська замiнили старi опори та додали декілька штук нових, аби освiтлення було до вул. Куліша без темних прогавин на пiшоходному переходi. Найближчим часом вся вул. Гвардійська засвiтеться сучасними лiхтарями, бо це центральная вулиця мiста, наше обличчя, i тут завжди щільний рух громадян дiм/робота/ринок/горгаз/центр/житлоселище, тощо.  Освітлення міста відіграє декілька ролей. Наприклад, основним критерієм є безпека людей. Правильне освітлення сприятиме зменшенню рівня злочинності в місті, створить гарні умови для автомобілістів, на інших учасників дорожнього руху.  Освітлення – це не розкіш, це суттєвий фактор, який визначає індивідуальність міста», - прокоментував ситуацію  міський голова Дмитро Воронов.







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради