Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Благоустрій місць відпочинку та майданчику для дозвілля дітей в Олешках



Напередодні Дня захисту дітей, в чистий четвер, за ініціативою депутатського корпусу Олешківської міської ради, представники громадськості, працівники трудових колективів провели заходи по благоустрою дитячого майданчика на Житлоселищі (біля пам’ятника «Гармата») та лавок для відпочинку у сквері, що знаходиться поряд ДНЗ №3.

Активісти пофарбували дитяче ігрове обладнання  і тепер малюки матимуть змогу кататися та гратися на яскравих качелях, гойдалках та ін. Депутати ради  Чурсін Д.І. і Новохижний М.Ю. відремонтували  лавки, які за зиму олешківськими вандалами були  пошкоджені. Чомусь жителі нашого міста  не дбають про спільне майно, виривають окремі дошки з місць для сидіння,  псують композиції, а потім   же самі не мають де посидіти у тіньку під час жарких літніх днів.  До благоустрою долучився і міський голова Воронов Д.М., який перебуває у відпустці, проте коли є змога завжди  є активістом у добрих справах.

«Дуже радісно, коли йде ініціатива з «народу» - від депутатів, чи самих жителів. А особливо  приємно, коли самі жителі долучаються до таких заходів, адже робимо ми  це для наших, олешківських, дітей і жителів. Олешківська міська рада завжди підтримує будь-яку ініціативу,  направлену на покращення нашого міста. Ось така відпустка - поєдную приємне та корисне! :) Сьогодні разом із колегами, депутатами міської ради та небайдужими громадянами вирішили присвятити декілька годин суспільній праці. А саме, замінити зламані доски на лавках у парку біля "Наталі", пофарбувати дитячий майданчик, тощо. Головний меседж нашої акції "Любов до рідного міста починається із тебе! Дякую  членам громадської організації учасників АТО і волонтерів,  працівникам дошкільних навчальних закладів і виконавчого  комітету,  жителям за участь  у хорошій справі», - поділився враженнями міський очільник.

 







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради