Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади!З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади щодо оновлення переліку культурних послуг, які можна отримати в громаді, оновлення закладів культури та організації їх роботи просимо Вас взяти участь у цьому дослідженні та заповнити запропоновану нижче анкету.Результати дослідження будуть використані для створення та організації функціонування центру культурних послуг в громаді. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Засідання евакуаційної комісіїв м. Олешках



Сьогодні відбулося засідання міської евакуаційної комісії щодо відпрацювання заходів по евакуації населення у разі виникнення катастрофічного затоплення населених пунктів при прориві Каховської ГЕС. Відповідно  розпорядження міського голови «Про затвердження переліку збірно-евакуаційних пунктів, приймальних-евакуаційних пунктів в м. Олешки» представників установ і закладів міста  було проінформовано про збірно-евакуаційні пункти. Так при умові виникнення надзвичайних ситуацій будуть організовані 13 збірно-евакуаційних пунктів на території нашого міста. Також будуть діяти та приймати людей 6 приймально-евакуаційних пункти, розраховані на 1900 осіб.

Нагадуємо жителям міста

ПОРЯДОК ДІЇ НАСЕЛЕННЯ У ВИПАДКУ ЕВАКУАЦІЇ

Перед тим, як залишити житло, необхідно:

     - зачинити вікна;

     - вимкнути газ, воду і електрику;

     - забрати продукти з холодильника.

      З собою мати наступні документи:

паспорт, військовий білет, документи про освіту і фах, посвідчення про шлюб і народження дітей, пенсійне посвідчення, трудову книжку та інші документи.

      З собою мати наступні речі:

 - валізу (рюкзак) з теплим одягом, постільною білизною, особистими речами і предметами гігієни, гроші, цінності, продукти харчування і воду на 3 доби. Загальна вага не повинна перевищувати 50 кг.

- до валізи (рюкзака) прикріпити нашивку з позначенням адреси постійного місця проживання, прізвища евакуйованого і місця призначення. На одягу дітей мають бути нашивки з позначенням прізвища, імені та по батькові евакуйованого, року народження, адреси постійного місця проживання і місця призначення.

- виконувати усі розпорядження посадових осіб евакуаційних і евакоприймальних органів. Дотримуватись дисципліни та порядку на маршруті (на шляху руху на транспорті) і в районі розселення за новим місцем розташування.

      Особи, які мають на руках військові білети з мобілізаційними приписами, евакуації не підлягають!







Читайте також:
12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради

26.02.24 Турбота про ментальне здоров?я — це не тільки про психологів і терапію...

26.02.24 День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

24.02.24 Що може вирізняти людину з бойовим досвідом і як пояснити ті чи інші особливості її поведінки.

24.02.24 Два роки з початку повномасштабного вторгнення…

20.02.24 Сьогодні вся країна вшановує пам?ять Героїв Небесної Сотні