Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади!З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади щодо оновлення переліку культурних послуг, які можна отримати в громаді, оновлення закладів культури та організації їх роботи просимо Вас взяти участь у цьому дослідженні та заповнити запропоновану нижче анкету.Результати дослідження будуть використані для створення та організації функціонування центру культурних послуг в громаді. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Виховні заходи патріотичного спрямування до Дня Конституції у ясла-садку №2



Виховні заходи патріотичного спрямування до Дня Конституції у ясла-садку №2

У ясла-садку №2 "Світлячок" щорічно відбуваються виховні заходи патріотичного спрямування до Дня Конституції, які дають можливість проявити силу патріотизму, згадати зусилля і втрати, з якими наші предки відстоювали права на свою свободу, а сьогоді наші брати знову захищають суверенітет і цілісність нашої країни.

У рамках тематичного тижня в цікавій та доступній формі з вихованцями були проведенні бесіди, ігри на яких вихователі розповіли про символи нашої держави, обов'язки та права дітей, також закріпили набуті знання під час створення колажу "Країна дитячих прав". Дітки раннього віку ще маленькі, але вже дрбре знають, в якій державі живуть.

Вони вчаться пишатися своєю країною, бути гордим з того, що вони-українці. За допомогою вихователів малюки ствлрили прапор та сплели український віночок. Дошкільнята старших груп мали можливість в ігровій формі закріпити та уточнити знання про їх права та обов'язки через захоплюючий квест з цікавим сюжетом, що містив елементи пошуку і відкриття. Діти виконали усі завдання та отримали солодкий подарунок. 26 червня відбулося спортивне свято "Ігри патріотів" на якому сяяли посмішки дітей, лунали улюблені дитячі пісні про Україну.


Дітлахи активно приймали участь в іграх та змаганнях. Батьки прийняли активну участь у житті садочка та приготували казку про обачність, безпеку та слухняність. Саме на таких заходах вихованці дошкільного закладу "Світлячок" вчаться любити свою Батьківщину - Україну, формують ще у ранньому віці свою громадську позицію,гідність.







Читайте також:
12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради

26.02.24 Турбота про ментальне здоров?я — це не тільки про психологів і терапію...

26.02.24 День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

24.02.24 Що може вирізняти людину з бойовим досвідом і як пояснити ті чи інші особливості її поведінки.

24.02.24 Два роки з початку повномасштабного вторгнення…

20.02.24 Сьогодні вся країна вшановує пам?ять Героїв Небесної Сотні