Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Ремонтні роботи в Олешківських міських дошкільних закладах



Ремонтні роботи в Олешківських міських дошкільних закладах

Турбота про дітей завжди повинна бути в пріоритеті не лише у їх батьків, але і у всього суспільства в цілому. Діти – це наше майбутнє, тому дорослі, просто зобов'язані опікати їх і забезпечити їм нормальні умови для занять, ігор та загального розвитку. 

Більшість дітей нашого міста  відвідують дитячі садки. Це те місце, де малюки починають розуміти, що таке дисципліна і колектив. Перебування у дощкільному закладі  дуже важливо, адже  діти завжди з батьками ведуть себе трохи інакше, ніж зі сторонніми людьми, вихователі вчать їх, що добре, а що погано. Особливо цікаві дітлахам прогулянки  та заняття на свіжому повітрі. Проте  літня  спека викликає незручності, можна отримати  сонячні опіки. Тому міська влада продовжує системну роботу по заміні  або ремонту тіньових навісів у міських садках. Так в ДНЗ №3 відремонтовано 3 тіньових павільйона: замінено покрівлю, облаштовано лавки для сидіння діток, повністю оновлено підлогу.

«Дитячі ігрові майданчики - павільйони, які  розташовані на вулиці – це відмінне місце для спілкування дітей одного віку, в процесі якого вони вчаться дружити, спілкуватися, ділитися іграшками, тобто всього того, чого неможливо навчитися, гуляючи виключно з батьками або граючи вдома.  Ми дбаємо, щоб дані конструкції були   сучасні та безпечні. Щоб відповідали віковим особливостям та були зручними. За період «літніх канікул» у садочках  виконавчим комітетом Олешківської міської ради  буде  виконано цілий ряд заходів по ремонту приміщень», - прокоментував ремонтні  роботи у ДНЗ  міський голова Воронов Д.М.







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради