Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Олешківським рятувальникам буде придбано нову форму



Олешківським рятувальникам буде придбано нову форму

За кошти громади міста, рішенням 38 сесії міської ради, для служби 21 ДПРЧ ГУ ДСНС буде придбано 50 комплектів форми та взуття.

«Бойовий» одяг рятувальників в літній період проходить надзвичайне випробування. Хлопці під час пожеж, особливо лісових, втрачають одяг, адже працювати в таких температурних режимах надзвичайно важко, тканина не витримує. За певний строк експлуатації форма зносилася та не виконувала в повній мірі свої захисні функції.

«Депутати міської ради усвідомлюють ступінь важливості роботи служби надзвичайних ситуацій та необхідність комфортних умов під час гасіння пожежі. Рішення про виділення коштів у сумі 90 тисяч гривень прийнято одноголосно. Ми співпрацюємо уже не перший рік і при умові виконання бюджету, надаємо посильну допомогу рятувальникам у придбанні обладнання та ін. Зараз літо і пожежі виникають дуже часто, а олешківські вогнеборці успішно їх приборкують. Дякую рятувальникам за їх професійну роботу, а ми і надалі будемо вишукувати можливості надавати допомогу», - прокоментував міський голова Воронов Дмитро Миколайович ситуацію.







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради