Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Співоча птаха 2018 в Олешках



4 серпня в Олешках відбувся ІІ Міськкий вокальний фестиваль-конкурс «Співоча птаха 2018».

За ініціативою активної олешківської молоді ГО «Моє місто Олешки», КП «Гілея» та керівника міської вокальної студії «Мелодія» Єгора Мірошніченка проведення цього конкурсу стало вже доброю традицією у нашому місті. І вже другий рік цю ідею фестивалю-конкурсу «Співоча птаха 2018» залюбки підтримує міський голова Дмитро Воронов.

У цьому році до організаторів фестивалю надійшло 45 конкурсних заявок від претендентів – учасників різних категорій і за жанром і за віком. У цей день до Олешок з’їхалися аматори з різних куточків не тільки нашого району, а й області! Це були колективи з Сагівського, Пісщанівського, Солонцівського, Підстепненьского, Козачелагерського та Реденського будинків культури.

Також до фестивалю завітали учасники з Голої Пристані, Чорнобаївки, Херсону, Геройську та Білозерки. Гарна дружелюбна атмосфера відчувалася на фестивалі. Багато друзів були раді довгоочікуваній зустрічі не дивлячись на те, що були конкурсними суперниками. Барви сценічних костюмів вражали всіх глядачів на цьому дружньому святі. Перед членами журі виникало важке завдання: вибрати кращих серед кращих! І нарешті після 5-ти годинної конкурсної програми та бурного обговорення журі переможців було представлено глядачам.

А гран-прі фестивалю-конкурсу «Співоча птаха 2018» заслужено отримали колектив Чорнобаївської селищної ради «Гармонія». Після конкурсної програми фестивалю на всіх учасників та глядачів чекав ще один сюрприз – це смачний олешківський куліш від підприємця нашого міста ПП Нечай Т.П.

Також організатори фестивалю вдячні за підтримку та сприяння олешківським підприємцям Лукянченко Р.В., Крівіч Л.І., Джантіміровій-Савченко Н.І., Тимошенко А.О., Логвиновському А.Г. та Єгору Мірошніченку. По закінченню свята всі переможці були запрошені на святковий концерт під час відзначення 934-ої річниці Дня міста Олешки.







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради