Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


В Олешках розпочалося грейдерування вулиць



Проблема українських доріг на оминула і наші Олешки. Особливо проблемними є  грунтові вулиці, яких у місті переважна більшість. Є нагальна потреба їх  прогрейдерувати, адже по деяким із них після сильних злив неможливо ні пройти, ні проїхати.  

Грейдерування грунтових вулиць в нашому місті проводиться щорічно, відповідно закладеного фінансування. То ж якщо в тому році не мали змогу провести відповідні роботи на окремих ділянках, у цьому році цими днями у приватному секторі  м. Олешки розпочато  грейдерування вулиць з ґрунтовим покриттям, результатом чого буде вирівнюватися поверхня  доріг. Нагадуємо, що перелік  вулиць, на котрих  виконуються роботи, визначені виконавчим комітетом олешківської міської ради згідно звернень  мешканців та депутатів.

Пропонуємо мешканцям також приймати участь у грейдеруванні: жителі можуть долучитися до робіт шляхом контролювання процесу, надавати  свої пропозиції щодо ефективності та скаргами щодо проведення робіт.

«З настанням сприятливих погодних умов в Олешках розпочато грейдерування вулиць, згідно затвердженого раніше графіку. На черзі санітарна обрізка аварійних дерев», - прокоментував міський голова Воронов Д.М.  початок  весняних робіт по наведенню благоустрою.







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради