Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади!З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади щодо оновлення переліку культурних послуг, які можна отримати в громаді, оновлення закладів культури та організації їх роботи просимо Вас взяти участь у цьому дослідженні та заповнити запропоновану нижче анкету.Результати дослідження будуть використані для створення та організації функціонування центру культурних послуг в громаді. Натисніть тут щоб пройти опитування.


#Trashtag челлендж в Олешках набирає обертів



Якось так виходить, що якщо  хоч раз  заглибитися в тему екології рідного міста, то ти просто не зможеш більше не реагувати на стихійні смітники та залишатись  байдужим до спільної проблеми.

Минуло лише 2 дні з того моменту, як Молодіжна рада разом з активними жителями міста прибрала територію біля Олімпійських будинків, а естафету світового #trashtag челленджу вже перейняли свідомі олешківці.

22 березня ми отримали новий фото- та відео звіт від  чудової дівчинки-підлітка Ангеліни Побережної, яка разом зі своєю сестрою просто не могли  більше ходити повз сміття, що викидають безвідповідальні жителі Олешок. Тож вони вирішили навести лад у маленькому провулочку біля вулиці Космонавтів. Їх здивуванню не було меж, коли до них приєднались сусіди. Всі разом, вони дуже швидко зібрали розкидане сміття.

#Trashtag челлендж в Олешках набирає обертів

А 23 березня у соціальній мережі фейсбук з’явився ролік, у якому учні 2-Б класу Олешківської гімназії разом з батьками прийняли виклик від молодіжної ради, долучились до  #trashtag челленджу та зробили добру справу для нашого міста.

Ми переконані, що це не перші та далеко не останні приклади активної громадянської позиції, бажання змінити екологічну ситуацію в нашому місті на краще!

Хто наступний?!  








Читайте також:
12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради

26.02.24 Турбота про ментальне здоров?я — це не тільки про психологів і терапію...

26.02.24 День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

24.02.24 Що може вирізняти людину з бойовим досвідом і як пояснити ті чи інші особливості її поведінки.

24.02.24 Два роки з початку повномасштабного вторгнення…

20.02.24 Сьогодні вся країна вшановує пам?ять Героїв Небесної Сотні