Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади!З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади щодо оновлення переліку культурних послуг, які можна отримати в громаді, оновлення закладів культури та організації їх роботи просимо Вас взяти участь у цьому дослідженні та заповнити запропоновану нижче анкету.Результати дослідження будуть використані для створення та організації функціонування центру культурних послуг в громаді. Натисніть тут щоб пройти опитування.


В Олешках благоустрій міста – мета добрих господарів



Кожна людина повинна пам’ятати про поняття відповідальності перед суспільством, своїм місто та в решті-решт перед самим собою. Але на жаль не кожен з нас до кінця усвідомлює це. В результаті ми стикаємось з різного роду нестандартними ситуаціями і досить часто обираємо помилкові судження та рішення або просто робимо неправильні кроки. Мова йде про зони облаштування території, і це стосується не тільки мешканців багатоповерхівок чи приватного сектору, а й юридичних осіб, директорів підприємств, установ, громадських організацій, приватних підприємців, тощо. Ця тема не виникла просто так на рівному місці. Досить часто в соціальних мережах спостерігається багато висловлювань на кшталт: «У нас під багатоповерховим будинком лежить купа сміття, чому не прибирають?», «У мене під двором лежить сміття та непокошена трава, приберіться!», «У мене під магазином валяються пляшки, недопалки та різне сміття, комунальники хватайте мітли та прибирайте!», « На зупинці громадського автотранспорту брудно, комунальники приберіться!!!» та багато подібних. Виникає безліч непорозумінь, громадський негатив і, як наслідок, звинувачення в адресу комунального підприємства. Одні прибирають біля своїх територій, інші забуваються або просто не хочуть.

В якості гарного прикладу, можна привести власників та працівників ресторану "Zurich". «Вони не чекають поки до них прийдуть і зроблять зауваження, замість того дружньо вийшли та провели суботник. Тепер тут чисто, доглянуто та красиво! Оце я розумію повага до своїх клієнтів, жителів міста та самих себе! Лише разом ми зможемо навести лад у рідних Олешках», -  написав на своїй сторінці у ФБ Дмитро Воронов.

Увага! Власники громадських закладів! За дорученням Олешківського міського голови Дмитра Воронова інспектори із благоустрою виконавчого комітету проводять роботу із підприємцями міста, щодо благоустрою біля їх закладів. Тож слідкуйте та своєчасно прибирайте, організовуйте та наводьте лад біля своїх закладів.







Читайте також:
12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради

26.02.24 Турбота про ментальне здоров?я — це не тільки про психологів і терапію...

26.02.24 День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

24.02.24 Що може вирізняти людину з бойовим досвідом і як пояснити ті чи інші особливості її поведінки.

24.02.24 Два роки з початку повномасштабного вторгнення…

20.02.24 Сьогодні вся країна вшановує пам?ять Героїв Небесної Сотні