Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Літо з книгою



Кожен третій українець не прочитав жодної книжки за рік. І лише кожен 10-й читає їх щодня. Це дуже мало, беручи до уваги те, скільки цікавого та захопливого є всередині книжок.

Ось і закінчився ще один навчальний рік. Літній відпочинок – це не тільки сонце, свіже повітря та приємні враження, а ще й невід'ємний компонент покращання здоров'я та духовного зростання. Канікули ! Літо – найулюбленіша пора року всіх дітей. Чимало хто вирушить на відпочинок до моря та у подорожі. Але не у всіх є такі можливості і тому виникає питання: як у рідному місті  відпочити з користю, не гаяти час на байдикування. Літнє читання – чудовий час для покращання навичок читання у дітей,  тому що завдяки корисній звичці дитина поліпшує загальну грамотність. Міські бібліотеки мають широкі можливості  зробити  дозвілля дітям Олешок не тільки приємним і цікавим, а й змістовним. Працівниками  міських бібліотек розроблені  Програми літніх читань «Канікули з книгою». До послуг маленьких користувачів: книжкові виставки, цікаві новинки,  цикл дозвільних заходів, можливість поспілкуватися  в Інтернеті. А ще у міських олешківських бібліотеках пройдуть  конкурси на кращого читача, за умови прочитання кожним учасником не менше 20 книжок. Конкурс триватиме до 31 серпня, а кращий читач отримає приз та звання «Кращий читач  літа – 2019».

Наша мета - показати дітям, що бібліотека не тільки «дім» книг, але  і територія захоплюючих і  веселих «подорожей». Чекаємо зустрічі з Вами, юні книголюби.      


Літо з книгою







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради