Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Дамо дитинству крила! Літо читацьких задоволень починається!



Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.
Бібліотека щоденно виявляє турботу про дітей, створює їм комфортні умови для цікавого навчання і різноманітного дозвілля! 
Сьогодні в бібліотеці свято – переддень Міжнародного дня захисту дітей. 
В бібліотеку запросили діток з середньої групи дитячого садочка №3. Незважаючи на те, що вони завітали в бібліотеку вперше, у своєму віці вже добре усвідомлюють, що таке бібліотека і чим відрізняється від магазину. 
Діти взяли участь в пізнавальній екскурсії залами бібліотеки. Відкрили для себе нові імена - Костянтина Кудієвського, письменника, чиє ім’я носить заклад та місцевого дитячого письменника і поета–аматора Едуарда Грома. Дітям цікаво було познайомитись з яскравим виданням «Казки Грома» та послухати одну з його казкових оповідей. 
Ще одна чарівна історія народилась в Олешках. Розповів її бібліотечний Сірко, що охороняє будиночок в Олешках. Історія про нього самого та про вовчика- братика, що вилилась в створення чудового мультфільму «Жив був пес!». Цей мультфільм визнано в 2012 році найкращим за останні 100 років і режисером якого став Назаров Єдуард, що якось побував в Олешках та надихнувся на таку роботу. Діти з цікавістю переглянули мультфільм. Погортали чудові ілюстровані дитячі книжечки. Розповіли самі про улюблені казки.
Із задоволенням і з гарним настроєм , отримавши цукерки в подарунок наші вже читачі , сподіваюсь, повернуться знову, тепер з батьками або бабусями чи дідусями. 
Поки я розмовляла з малюками, в іншому залі розгорнулась баталія – гра в «Монополію», яку влаштували постійні користувачі бібліотеки брати Бежинари та Лєонтьєви. Затишна атмосфера бібліотеки кличе хлопців на цікаве дозвілля. Вже залишені в стороні щоденники і є час для змістовного відпочинку. 
Починається літо читацьких задоволень!
Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні!







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради