Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади!З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади щодо оновлення переліку культурних послуг, які можна отримати в громаді, оновлення закладів культури та організації їх роботи просимо Вас взяти участь у цьому дослідженні та заповнити запропоновану нижче анкету.Результати дослідження будуть використані для створення та організації функціонування центру культурних послуг в громаді. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Урочистий мітинг з нагоди Дня Конституції України відбувся в місті Олешки



Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбуття. До їх числа, без сумніву, належить і День прийняття Конституції України.
Сьогодні, 27 червня 2019 року, в м.Олешки біля пам’ятника Т.Г.Шевченко відбувся урочистий мітинг, присвячений цьому великому Дню.
У заході взяли участь Олешківський міський голова Дмитро Воронов, секретар міської ради Віктор Сирота, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керівники структурних підрозділів, громадськість. З вітальним словом до присутніх мешканців та гостей міста звернувся очільник міста Дмитро Воронов:
«День Конституції України це єдине свято, яке визначає долю і життя людей. Дуже важливо, щоб ми насправді усвідомили, що Конституція де записані наші з вами права і обов’язки має визначати не лише відношення держави до людини, а й відношення людини до держави, бо також і у нас, як у пересічних громадян, є відповідальність.
Бажаю всім добра і миру, міцного здоров’я й родинного затишку, стійкості та витримки – усім українцям і особливо нашим військовим, які сьогодні захищають нашу рідну землю!»
З великою шаною та любов’ю учасники мітингу поклали квіти до підніжжя пам’ятника великому українському кобзареві Тарасу Григоровичу Шевченку. Після закінчення урочистої частини всіх присутніх мешканців, та гостей міста запросили на святковий концерт, який відбувся в залі районного Будинку культури.







Читайте також:
12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради

26.02.24 Турбота про ментальне здоров?я — це не тільки про психологів і терапію...

26.02.24 День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

24.02.24 Що може вирізняти людину з бойовим досвідом і як пояснити ті чи інші особливості її поведінки.

24.02.24 Два роки з початку повномасштабного вторгнення…

20.02.24 Сьогодні вся країна вшановує пам?ять Героїв Небесної Сотні