Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Відзначення кращих активістів Олешок



Мрія про найкраще місто не оминає нікого. Кожен житель хоче мешкати у затишному, красивому краї. І дуже приємно що в нашій громаді є небайдужі жителі. Ці люди вболівають за екологічний стан нашого міста, власними силами облаштовують та утримують у задовільному стані прибудинкову територію.

За ініціативи депутата Олешківської міської ради Лавриненко В.А. та голови ОСМД «Мирний-5» Олешківський міський голова Воронов Д.М. відзначив кращих активістів та подякував їм за їх наполегливу працю. Дмитро Миколайович зазначив: «Міська рада завжди підтримує та заохочує ініціативних людей. Хочу виразити щирі слова вдячності всім тим людям, які не байдужі до долі нашого міста і вносять посильну допомогу в покращення благоустрою, людям, які кожного дня доглядають за територією навколо себе, тим самим роблять наше місто більш охайним і красивим, адже Олешки - це кожна вулиця, кожен будинок і головне, люди які тут живуть.  Приємно, що в нас є такі активні, ініціативні мешканці, які є гарним прикладом для інших. Прикладом того, як не словом, а конкретними справами любити наш спільний дім, рідні Олешки! Тож виходячи із даної ситуації пропоную та запрошую, на наступний рік, всіх охочих жителів багатоповерхових будинків, взяти участь у місцевому конкурсі по благоустрою прибудинкової території. Переможці отримають грошову винагороду, яку зможуть використати на облаштування, озеленення території біля своїх будинків.»

Давайте не забувати, що ціна ошатності Олешок залежить від особистої участі, від бережного ставлення до навколишнього середовища, усвідомлення того, що порядок в нашому місті як у власній домівці залежить від кожного з нас.







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради