Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади!З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади щодо оновлення переліку культурних послуг, які можна отримати в громаді, оновлення закладів культури та організації їх роботи просимо Вас взяти участь у цьому дослідженні та заповнити запропоновану нижче анкету.Результати дослідження будуть використані для створення та організації функціонування центру культурних послуг в громаді. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Біля озера в Олешках з’явиться нова зона відпочинку



В останні роки Олешки переживають період активного перетворення та змін в кращий бік. Погляньте, як останнім часом змінюється наше місто… Воно розвивається, стає сучаснішим, цікавішим та комфортнішим.  На неосвітлених вулицях з’являються сучасні ліхтарі, виростають нові дитячі та спортивні майданчики, реставруються заклади дошкільної освіти та занедбані сквери та парки, ремонтуються тротуари та відгороджуються від проїжджої частини. Це лише мала частка того, що вже зроблено та що планується зробити найближчим часом. Приємно, що всі ці зміни відбуваються у всіх куточках нашого міста. На черзі розвиток території навколо озера по вулиці Озерна. Цими днями міський голова Дмитро Воронов провів виїздну нараду із фахівцями виконавчого комітету щодо благоустрою цього куточку та перетворення його на зону відпочинку. Тут планується встановити навіси із лавками, дитячий і спортивний майданчики, вирівняти територію, тощо.

«Роботи там дуже багато і швидко всього не зробити, тож необхідно поступово наводити лад, крок за кроком, адже місця тут вистачає і воно добре підходить для такої задумки. До мене і до депутатів міської ради, громадяни неодноразово звертались із цією пропозицією і я її повністю підтримую! Тож очі бояться, а руки роблять. Перші кроки почнемо реалізовувати вже в цьому році.» - саме так прокоментував міський голова на своїй сторінці у соціальній мережі плани на найближче майбутнє.

Дивлячись на всі ці зміни, можна впевнено сказати: це тільки початок! Далі буде. 

Біля озера в Олешках з’явиться нова зона відпочинку







Читайте також:
12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради

26.02.24 Турбота про ментальне здоров?я — це не тільки про психологів і терапію...

26.02.24 День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

24.02.24 Що може вирізняти людину з бойовим досвідом і як пояснити ті чи інші особливості її поведінки.

24.02.24 Два роки з початку повномасштабного вторгнення…

20.02.24 Сьогодні вся країна вшановує пам?ять Героїв Небесної Сотні