Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади!З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади щодо оновлення переліку культурних послуг, які можна отримати в громаді, оновлення закладів культури та організації їх роботи просимо Вас взяти участь у цьому дослідженні та заповнити запропоновану нижче анкету.Результати дослідження будуть використані для створення та організації функціонування центру культурних послуг в громаді. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Слова вдячності за участь у святкуванні дня міста



7 вересня ми відсвяткували 935-у річницю заснування рідного міста. Наші земляки з міських творчих колективів вкотре підтвердили свою любов до Олешок, її  жителів, історії, культури та традицій своєю участю у  святкових заходах. І дуже приємно, що привітати нас з цією ювілейною датою до нас завітали чудові талановиті люди з різних куточків області.

Олешківська міська рада, як організатор святкування, від імені жителів Олешок висловлює подяку всім, хто дарував нам цього дня свій талант та творчість, створюючи незабутню святкову атмосферу, та, долучившись до заходів, зробив їх більш цікавими, різноманітними та змістовними. Серед таких:  зразкова циркова студія «Арлекіно» Рубанівського СБК, хореографічний колектив «Брилівчаночка», театр пісні «Максисум» та народний вокальний гурт «Чисті криниці» Великокопанівського СБК, жіночий вокальний ансамбль «Калинове намисто» Раденського СБК, кавер-гурт «Мамині квіточки», Марк Лебідь, народний хореографічний колектив «Фантазія» Олешківського ЦДЮТ, Єгор Мірошніченко, Анастасія Лазаренко, гурт «Sunrise», Молодіжна рада, Олександр Гмирін, Тетяна Кудрявченко, Олешківська дитяча музична школа, ну і, звичайно ж, діти, батьки та вихователі міських дошкільних навчальних закладів.

Дякуємо жителям міста та гостям, що прийшли на свято, чим засвідчили свою любов до рідного краю.

Здоров'я усім вам та достатку в кожну домівку. Нехай любов до рідної землі і до кожного її жителя зокрема, зігріває ваші серця, а Олешки й надалі розвиваються, міцніють та процвітають.







Читайте також:
12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради

26.02.24 Турбота про ментальне здоров?я — це не тільки про психологів і терапію...

26.02.24 День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

24.02.24 Що може вирізняти людину з бойовим досвідом і як пояснити ті чи інші особливості її поведінки.

24.02.24 Два роки з початку повномасштабного вторгнення…

20.02.24 Сьогодні вся країна вшановує пам?ять Героїв Небесної Сотні