Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади!З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади щодо оновлення переліку культурних послуг, які можна отримати в громаді, оновлення закладів культури та організації їх роботи просимо Вас взяти участь у цьому дослідженні та заповнити запропоновану нижче анкету.Результати дослідження будуть використані для створення та організації функціонування центру культурних послуг в громаді. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Відбулася 50-та чергова сесія Олешківської міської ради



18 вересня 2019 року відбулось засідання 50-ої чергової сесії Олешківської міської ради VII скликання, яке провів міський голова Дмитро Воронов. На засіданні сесії взяли участь 20 депутатів міської ради, секретар, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керівники структурних підрозділів, громадськість.
Проекти рішень стосувалися земельних питань, розвитку інфраструктури та благоустрою в місті, інших сфер міського господарювання.
На порядок денний було винесено 18 проектів рішень. Перед початком сесії слово було надано представнику ініциативної групи жителів міста Олешки Олені Курман, яка звернулась до депутатів з проханням вирішити проблему безпритульних тварин в місті. Депутатським корпусом та місцевою владою буде надана обов’язково підтримка для вирішення цього питання в найближчий час.
За пропозицією міського голови до порядку денного виключити питання «Про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад та делегування представника до спільної робочої групи» було підтримано, це питання буде доопрацьовуватися і найближчим часом розглянуто на наступній сесії. Всі послідуючі проекти народними обранцями були підтримані.







Читайте також:
12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради

26.02.24 Турбота про ментальне здоров?я — це не тільки про психологів і терапію...

26.02.24 День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

24.02.24 Що може вирізняти людину з бойовим досвідом і як пояснити ті чи інші особливості її поведінки.

24.02.24 Два роки з початку повномасштабного вторгнення…

20.02.24 Сьогодні вся країна вшановує пам?ять Героїв Небесної Сотні