Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади!З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади щодо оновлення переліку культурних послуг, які можна отримати в громаді, оновлення закладів культури та організації їх роботи просимо Вас взяти участь у цьому дослідженні та заповнити запропоновану нижче анкету.Результати дослідження будуть використані для створення та організації функціонування центру культурних послуг в громаді. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Привітання з Днем збройних сил України



Сьогодні, 6 грудня Україна відзначає День збройних сил. Збройні Сили України складаються з Сухопутних, Військово-Морських і Повітряних Сил. Кожна з цих частин має "свій" професійний день, тому День Збройних Сил України виконує особливу функцію - своєрідне об'єднання всіх військовослужбовців країни.

З нагоди цього свята до військової частини в Нечаєво завітала заступник Олешківського міського голови Петриченко Ольга Миколаївна. Вона подякувала всім військовослужбовцям за зразкову службу, ратну працю, вірність військовому та громадянському обов’язку та побажала їм міцних сил і незламної віри, сміливих ідей і добрих надій, впевнених планів та обов'язкової удачі, незгасимого оптимізму, світлого настрою та всьому особовому складу у подальшому з честю і гідністю виконувати поставлені керівництвом частини завдання. Також, Ольга Миколаївна передала подарунки військовослужбовцям від олешківської малечі - обереги, які вони з щирою вдячністю зробили власноруч.

Привітати наших військовослужбовців приїхав голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв. Він подякував їм за їх службу та мужність.

Наші захисники, Ви опора держави, спокій наших домівок, спокій близьких. Ми пишаємося, що в українській армії є такі люди як Ви. Щастя, здоров'я, тиші і миру Вам!







Читайте також:
12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради

26.02.24 Турбота про ментальне здоров?я — це не тільки про психологів і терапію...

26.02.24 День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

24.02.24 Що може вирізняти людину з бойовим досвідом і як пояснити ті чи інші особливості її поведінки.

24.02.24 Два роки з початку повномасштабного вторгнення…

20.02.24 Сьогодні вся країна вшановує пам?ять Героїв Небесної Сотні