Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Олешківська молодь продовжує робити добрі справи



Активна олешківська молодь не перестає дивувати. Поки їх однолітки розважаються насолоджуючись літніми канікулами (у кращому випадку) або просто зависають з гаджетами, вони, не лінуючись, роблять корисні справи.

9 червня о 10 ранку у Зеленому парку біля ДНЗ№3 зібравшись веселою компанією вони висадили квіти. Перш ніж це зробити, молодь попередньо запросила у соцмережі долучитись всіх небайдужих жителів нашого міста до цієї акції. Нажаль таких виявилось не дуже багато, але молодь це не засмутило бо головне, що їх ентузіазм був підтриманий і майже все, що було задумано - виконано. Закінчивши роботу по благоустрою невеличкої території, вони з гордістю розійшлися, щоб підготуватися до наступної доброї справи в надії, що квіти будуть радувати олешківців, а не спонукати до псування, про що повідомили  на своїй сторінці у Фейсбуці.

Взагалі, робити добрі справи — легко і не соромно. Озирніться навколо, запросіть друзів та організуйте не просто цікавий, але й корисний відпочинок. Бо зміна діяльності - це кращий відпочинок!  Треба не лінуватися робити добрі, корисні справи, хоча б маленькі, але із душею. Люди здавна вважали, що доброта - одна з найважливіших рис характеру людини. Тому в народних казках добро завжди перемагає зло, а світло - темряву. Тож зробимо так, щоб добро перемагало не тільки в казках, а й у житті! Якщо ми об’єднаємося заради цієї мети, в нас все вийде. Хороших, добрих людей на світі більше, ніж поганих і злих. Разом ми - сила!







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради