Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


В Олешках відзначили День Прапора та День Незалежності України



Саме ці два свята відзначаються щороку наприкінці серпня. Незалежність  держави – споконвічна мрія та найголовніша мета багатьох поколінь українців, які захищали від недругів кожен клаптик рідної землі. Із проголошенням незалежності України саме синьо-жовтому знамену віддали належне й визначили його національним символом козацтва впродовж багатьох століть, тож 28 січня 1992 року Верховна Рада України затвердила державним прапором України синьо-жовтий стяг. Щороку ці свята збирають разом велику кількість справжніх патріотів, вірних синів і дочок України, тож цей рік не став виключенням. 21 серпня на центральній площі Олешок відбувся флешмоб з українськими рушниками і прапорами, на який завітали представники офіційної влади, військові, жителі міста.

23 серпня громадськість зібралась біля Алеї Слави, щоб відзначити День Державного Прапора. Міський голова Дмитро Воронов також завітав на урочистості, привітав всіх зі святом та побажав миру в Україні, міцного здоров'я, багато сил та закликав об'єднувати зусилля заради розбудови сильної, красивої, демократичної та європейської України.

24 серпня, в 29-ту річницю проголошення Незалежності України відбувся урочистий мітинг біля пам’ятного знаку «Тризуб», де з привітальним словом до всіх звернулась заступник міського голови Петриченко Ольга Миколаївна. В рамках заходу присутні поклали квіти до «Тризубу» та до погруддя Т.Г.Шевченка. Юне покоління олешківців також не залишилось осторонь головного святаУкраїни, приготувавши під керівництвом фахівців виконавчого комітету олешківської міської ради чудове креативне відеопривітання, яке не залишило нікого байдужим.

«Шановні друзі! Ми щасливе покоління, адже нарешті маємо СВОЮ державу. Державу, про яку могли лише мріяти попередники, за яку вони проливали кров, помирали з голоду та воювали. Давайте цінувати те що маємо, об'єднувати зусилля і розбудовувати СВОЮ Україну! Вітаю всіх зі святом!» - Дмитро Воронов.







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради