Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Звітний концерт учнівського та  викладацького колективу Олешківської  дитячої музичної  школи



  Як відомо, все в житті змінюється. Але незмінною лишається традиція проводити наприкінці навчального року звітний концерт учнівського та  викладацького колективу Олешківської  дитячої музичної  школи.

Музика не  знає меж. І підтвердженням тому став формат концерту, який відбувся  просто неба в центрі міста біля пам’ятника Т.Г.Шевченка. В цей день площа була наповнена музикою. І, навіть, погода посміхнулася яскравим сонечком. Теплою була і атмосфера концерту. Слова привітання висловили міський голова Євген Рищук  та перший заступник голови Олешківської районної державної адміністрації Валентина Свістухіна.

Звітний концерт – це результат роботи за навчальний рік .  Учні школи постійно беруть участь у різноманітних конкурсах та фестивалях  районного, обласного, всеукраїнського і міжнародного рівня. І не тільки беруть участь, а і перемагають!!!

Цей рік, не дивлячись на карантинні обмеження, став вдалим для солістів та колективів. В скарбничку школи додалися 54 диплома:

  1 диплом  - Гран –прі; 11 дипломів I ступеня; 13 дипломів  II ступеня;    

  15 дипломів  III ступеня; 6 дипломів IV ступеня та 8 дипломів учасника.  Колективи, що охоплюють більше 200 дітей, солісти  і діти -ведучі виступали  на «сцені». Не було байдужих і серед слухачів, які бурхливими оплесками зустрічали і проводжали кожен виступ. Високу оцінку заходу дала начальник  управління освіти  у справах сім’ї, молоді та спорту Олешківської міської ради Людмила Миколаївна Назаренко: «Щира подяка колегам із музичної школи! Концертний звіт дуже сподобався, адже жива музика на фоні живої природи - гарне втілення музично- педагогічної ідеї. Дякую ведучим  заходу за щиру тональність, де перепліталися повага до колективу, гордість за вихованців, інтелегентність і звучання рідної української мови … на площі було чимало батьків, які щедро дякували за виступи оплесками...наше місто оживає нарешті, хоча весна видалася холодною....»

  Концерт відбувся, але музика, як і ріка, продовжує свою течею. Незабаром

відбудуться «камерні» виступи кожного класу для батьків.

  А першого вересня з вікон школи знову будуть лунати звуки музики, які зазвучать новим ЗВІТНИМ КОНЦЕРТОМ!!!









Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради