Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади!З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади щодо оновлення переліку культурних послуг, які можна отримати в громаді, оновлення закладів культури та організації їх роботи просимо Вас взяти участь у цьому дослідженні та заповнити запропоновану нижче анкету.Результати дослідження будуть використані для створення та організації функціонування центру культурних послуг в громаді. Натисніть тут щоб пройти опитування.


РОБОТА БІБЛІОТЕК ОЛЕШКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ В УМОВАХ КАРАНТИНУ



Ситуація, яка склалася внаслідок епідемії коронавірусу, хоч і внесла зміни у звичне життя бібліотек, але ні в якому разі не зупинила їх роботу.  Адже тимчасове призупинення обслуговування користувачів дає змогу бібліотекам Олешківської територіальної громади виконати свого роду «перезавантаження» - оновити візуальне оформлення  книжково-ілюстративних виставок та постійно діючих куточків, відібрати літературу на списання та скласти необхідні для цього акти, опрацювати нові видання та перевести книжковий фонд на УДК, упорядкувати бібліотечну документацію, провести ремонт пошкоджених книг, відібрати цікавий матеріал та скласти сценарії до запланованих масових заходів.



РОБОТА БІБЛІОТЕК ОЛЕШКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ В УМОВАХ КАРАНТИНУ















Також бібліотекарі мають можливість пройти онлайн навчання, які проводить Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олеся Гончара та Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки.







Під час карантинних обмежень набула актуальності така форма роботи, як надання відсканованих електронних копій видань користувачам електронною поштою.

А для того, щоб і під час карантину користувачі не сумували та не забували про книгозбірні, бібліотекарі опановують нові онлайн-сервіси та додатки  для створення електронного контенту. Так, Олешківська центральна бібліотека на своєму сайті та сторінці Facebook популяризує новинки видань від Українського інституту книги за допомогою віртуальних дайджестів, електронних виставок та інтерактивних плакатів.










Тож, книгозбірні Олешківської громади, незважаючи на вимушену самоізоляцію, як і раніше, залишаються зі своїми читачами і продовжують культурну, інформаційну і просвітницьку діяльність в режимі онлайн.

Бережіть себе та своїх близьких! З надією на скору зустріч в бібліотеках!







Читайте також:
12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради

26.02.24 Турбота про ментальне здоров?я — це не тільки про психологів і терапію...

26.02.24 День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

24.02.24 Що може вирізняти людину з бойовим досвідом і як пояснити ті чи інші особливості її поведінки.

24.02.24 Два роки з початку повномасштабного вторгнення…

20.02.24 Сьогодні вся країна вшановує пам?ять Героїв Небесної Сотні