Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Громадські слухання з питань встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів



ОГОЛОШЕННЯ

 

Громадські слухання з питань встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування та проекту рішення виконавчого комітету Олешківської міської ради “Про встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Олешки» відбудуться 7 лютого 2017року  о 10год.00 хв. в сесійній залі Олешківської міської ради (м. Олешки, вул. Гвардійська, 29).

З проектом рішення виконавчого комітету Олешківської міської ради “Про встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Олешки» можна ознайомитись на сайті міської ради за посиланням: 

HTTPS://OLESHKI-RADA.GOV.UA

До участі у громадських слуханнях запрошуються народні депутати та депутати міської ради, посадові особи виконавчих органів міської ради, фахівці з питань державних фінансів, експерти, представники трудових колективів та громадськості, засобів масової інформації, мешканці міста. Для реєстрації учаснику громадських слухань необхідно пред’явити паспорт громадянина України або інший документ, який посвідчує особу. Право голосу на громадських слуханнях мають тільки повнолітні громадяни, які зареєстровані у м. Олешки.

Жителів м. Олешки закликають не бути байдужими та долучитися до обговорення питання встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування та проекту рішення виконавчого комітету Олешківської міської ради “Про встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Олешки.

 

 

 







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради