Розмір шрифту
-+
Колір сайту
Зображення
OnOff
хШановні жителі громади! З метою вивчення побажань жителів Олешківської міської територіальної громади просимо Вас взяти участь у дослідженні на платформі електронної демократії. Натисніть тут щоб пройти опитування.


Розпорядження міського голови




УКРАЇНА
ЦЮРУПИНСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від «25»березня 2015р. м.Цюрупинськ № 35/2-4


Про затвердження графіку проведення профілактичної дезінфекції мереж централізованого водопостачання у м. Цюрупинську

З метою забезпечення проведення профілактичних і протиепідемічних заходів на території м. Цюрупинська, враховуючи лист директора КП «Цюрупинський Водоканал» Прокопишина Б.А. від 19.03.2015 року №78 у відповідності до положень ст.5 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», керуючись п.20 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до пункту 9.1.2. Правил технічної експлуатації систем водопостачання та каналізації населених пунктів України, затверджених наказом Державного комітету України по житлово-комунальному господарству від 05.07.1995 року № 30:
1.Затвердити графік проведення профілактичної дезінфекції мереж централізованого водопостачання та водонапірних башт, що знаходяться на території м. Цюрупинськ та перебувають на балансі КП «Цюрупинський Водоканал» на I півріччя 2015 року (додається)Завантажити: Dodatok-do-rozporyadzhennya-po-deznfekcyi-vodopostachannya.doc
Переглянути: Dodatok-do-rozporyadzhennya-po-deznfekcyi-vodopostachannya.doc
.
2.Керівникам підприємств та організацій виконати промивання водопровідних мереж, що перебувають в їх власності або на балансі, відкривши на 10 хвилин водорозбірні крани після завершення процедури профілактичної дезінфекції.
3.Мешканцям м. Цюрупинськ рекомендувати виконати промивання водопровідних мереж централізованого водопостачання, що перебувають в їх користуванні, після завершення процедури профілактичної дезінфекції.
4. Директору КП «Цюрупинський Водоканал» Прокопишину Б.А. довести дане розпорядження до відома громадян та керівників підприємств, організацій і установ, що користуються централізованою системою водопостачання.
5.Начальнику відділу з питань забезпечення життєдіяльності міста Пивоваровій Н.К.:
- висвітлити дане розпорядження в засобах масової інформації;
- на офіційному сайті міста проінформувати мешканців про можливість зниження тиску у водопровідних мережах міста при проведенні дезінфекції мереж та водонапірних башт КП «Цюрупинський Водоканал».
6.Відповідальність за виконання розпорядження покласти на начальника відділу з питань забезпечення життєдіяльності міста Пивоварову Н.К. та директора КП «Цюрупинський Водоканал» Прокопишина Б.А.
7.Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Карпухіна Ю.Ю.

Міський голова В.Ф. Плотніков







Читайте також:
22.03.24 ВЕСНЯНА ХАНДРА: ЯК ПІДТРИМАТИ СЕБЕ?

19.03.24 Народжені захищати: 10 фактів про Нацгвардію

19.03.24 Купуй УКРАЇНСЬКЕ!

19.03.24 Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного

19.03.24 ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЛАВ ПРИКОРДОННИКІВ!

12.03.24 Як не ранити людину з травмою обличчя...

09.03.24 210 років від дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка

06.03.24 Хочу подякувати військовому. Як це зробити?

05.03.24 Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на

28.02.24 Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Олешківської міської ради